"Leisiöt" - kansan- ja maailman musiikkien ohjelmisto

Tässä osiossa on kaikki Henna Leisiön suunnittelemat musiikkikokonaisuudet varhaiskasvatukseen, kouluille, ikäihmisille ja erityisryhmille. Ota suoraan yhteyttä Hennaan musiikkiosioiden tilauksen tai soitingatalogin suhteen, henna@kulttuurikattila.fi tai 044 5245693.

Henna Leisiö
 
Lastenkulttuurikonsultti
 

henna@kulttuurikattila.fi

044 524 5693

Tilausohjeet ja hinnoittelu

Konsertit

Alla on yleiset ohjeet, jotka pätevät kaikissa Kattilan konserteissa. Lämpimästi tervetuloa!

Tila ja yleisö

 

Yleisöön otamme max 150 hlöä, jotta kaikilla on mahdollisuus soittaa itse konsertin aikana. Mitä pienemmät kuulijat, sen pienempi kuuluisi olla myös yleisön pääluku, jotta kokemus on kaikille yksilöllinen ja miellyttävä. Ei penkkejä tai tuoleja, yleisö istuu soitinkokeilujen ja liikepätkien takia lattialla. Patjat tai liukkaat matot voivat myös olla vaarallisia. Toivomme että opettajat istuvat ryhmiensä keskellä, jotta saamme aikuisista apukäsiä soitinjakoihin.

Tekniset tiedot
  • Soittamassa on pääsääntöisesti kaksi muusikkoa, konserttien kesto on 45 min. Tulemme paikalle noin 45 min ennen keikkaa, jos äänentoisto pitää pystyttää. Akustisilla keikoilla olemme paikalla noin 20 min ennen keikan alkua. 
Hinnoittelu

Yksittäisen konsertin hinta on 450 euroa + matkat sen mukaan, miten monelle tilaajalle matka- tai majoituskustannuksia jaetaan. Useamman konsertin tilaaja saa konsertit hintaan 350e.

Työpajat

Alla on yleiset ohjeet, jotka pätevät kaikissa Kattilan työpajoissa. Lämpimästi tervetuloa työpajaan!

Tila ja yleisö

Pääasiassa suosimme pieniä, yhden luokan tai max 25 lapsen ryhmiä. Oma luokka on usein tilana parempi kuin kaikuisa liikkasali. Jos ollaan luokassa, pulpetit on hyvä työntää sivulle ja istua joko tuolilla tai sitten lattilalla. Soitinkokeilut tehdään pääasiassa lattiatasossa, jotta soittimet säilyvät paremmin ehjinä. Usein tarvitsemme taulua kirjoittamiseen, etenkin Mun Biisi-pajoissa se on oleellinen. 

Hinnoittelu

Yksittäinen työpaja yhdellä ohjaajalla kustantaa pääasiassa 200e+matkat. Usemman työpajan tilaajalle hinta on 150e+matkat. Työpajan pituus on 30-75 minuuttia. Kahden ohjaajan työpajat (esim- Mun Biisi) kustantaa 350e+matkat.