Ikäihmisten kokonaisuudet

Muistellaan -kokonaisuudet

Muistellaan-musiikkipajoissa lauletaan, leikitään ja kokeillaan myös uutta. Teemoja on monia: paimeneen meno, saunaperinne, kalastaminen, marjastus, leipominen, juhlat, lasten kanssa olo. Kerro toiveesi, niin teemme puolen tunnin musiikkihetken juuri niiden asioiden ympärille joita kulloinkin tarvitaan.

Yksi ohjaaja, kesto 30 min, hinta 150e+matkat. Konserttina kaksi muusikkoa, hinta 350e+matkat.

Musamestarit - ikäihmisten ja lasten yhteinen kokonaisuus

Tässä kokonaisuudessa palvelutaloon/ päiväkeskukseen tms. tuodaan lapsiryhmä päivittäin 45 min työpajaan. Viikon aikana lapset ja ikäihmiset tutustuvat toisiinsa, laulavat, leikkivät, soittavat yhdessä ja ennen kaikkea säveltävät uutta laulua. Maanantaina aloitetaan, ja perjantaina uusi laulu äänitetään, jolloin onkin erinomainen kohta pitää loppujuhlat!

Kaksi ohjaajaa, kesto 5 x 45 min. Hinta riippuu saadusta kompensaatiorahoituksesta - kysy tarjous!

Laulunloihtijat -sävellyskokonaisuus

Ikäihmisten ja erityisryhmien työpajakokonaisuudessa tehdään 2 x 60 min työpajassa oma laulu. Ensimmäisenä päivänä tehdään sanoitusta ja sävellystä, toisena sovitetaan, treenataan ja äänitetään! Laulunloihtijat-toiminnassa on syntynyt vuosien varrella upeita rakkauslauluja, lauluja kotiseusta, unelmista, menneestä ajasta, ystävyydestä ja myös oman paikalliskerhon toiminnasta.

Päiväkeskuksiin tai virkeämpien seniorien toimintaan. Kaksi ohjaajaa, kesto 2 x 60 min peräkkäisinä päivinä. Hinta 600e+matkat.

Säveliä Suomesta -konsertti

“Sepä oli varsinainen riemuralli”, kiteytti tämän konsertin sisällön eräs tilaaja. Hilpeään ja menevään settiin kuuluu musiikkia tämän päivän Suomesta, yhtä lailla klassikkoja kuin maahanmuuttajien mukanaan tuomaa musiikkia. Myös yleisö pääsee soittamaan konsertin aikana.

Kaksi muusiikkoa, kesto 45 min, hinta 350e+matkat

Aava, veden kiertokulku

Vesiteemaisesta Aava-konsertista on olemassa myös kehuttu ikäihmisten versio. Konsertissa käsitellään veden kiertokulkua, veteen liittyviä ongelma sekä tietysti veden/jään/lumen äärellä elävien kansojen musiikkia! Yleisö pääsee soittamaan soittimia mm. Tiibetistä, Afrikan eri maista sekä Suomesta. Ei kun kokeilemaan vesilauluja!

Kaksi muusiikkoa, kesto 45 min, hinta 350e+matkat.