Vauvaperheiden kokonaisuudet

Likellä - työpaja

Kaksikuisten vauvojen ja vanhempien oma työpaja esittelee rytmin, liikkeen, laulun ja lorujen käyttöä ihan normaalissa arjessa, ei vain muskarissa. Kypärämyssyraivarinestoleikki, rintaraivarinpoistotaputus, kylpylaulu, meduusakäden hallitseminen tai vaipanvaihtojumppa voi helpottaa arkea yllättävässä kohden!

Kaksi-kolmikuisille vauvoille vanhempineen, max. 15 perhettä. Yksi ohjaaja, kesto 30 min, hinta 100e+matkat. Tilaan puolelta tarvitaan jumppamattoja tai räsymattoja sekä tuoli jokaiselle mukaan tulevalle vanhempi-vauva-parille. 

Yhdessä! - sirkuskonsertti

Vauvaperheille, vauvan kummeille, mummeille ja muille läheisille suunniteltu sirkuskonsertti yhdistää vauvasirkuksen ja muskarin elementit. Yhdessä lähdetään Nalle Karhun synttärielle metsään! Pidetty ja kehuttu Yhdessä! on kiertänyt Suomea lastentapahtumissa, koko perheen festivaaleilla ja neuvoloiden sekä MLLn yhteistuotantona.

Vauvaperheille ja vauvan läheisille. Mukaan max 15 perhettä eli max 60 hlöä. Kaksi muusikkoa ja sirkusohjaaja, kesto 30 min, hinta 450e+matkat. Tilaajan puolelta tarvitaan tarpeeksi jumppamattoja tai räsymattoja, jokaiselle perheelle oma. On hyvä jos tila ei ole kovin kaikuisa. Lattiatilaa tarvitaan runsaasti.